“ Mooi, eerlijk en gezond ”

Een mooie, eerlijke en gezonde samenleving is geen utopie, maar een keuze. Daar ben ik van overtuigd. Met hoe meer mensen we die keuze maken, hoe dichter we bij een duurzame inclusieve samenleving komen; groener en socialer. Vanuit deze overtuiging zet ik mij graag in voor GroenLinks.

Mijn studies en werkzame leven zijn geheel gericht op de gezondheidzorg; zowel binnen (academische) ziekenhuizen, de langdurige zorg de GGZ en voor de branchevereniging Zorgverzekeraars Nederland.

In 2001 ben ik van Haarlem naar Amersfoort verhuisd en ik heb een warm hart ontwikkeld voor deze stad. Sinds 2016 zit ik in het bestuur van GroenLinks Amersfoort, vanaf 2018 in de rol van voorzitter.

Ik hou van open communicatie, ben resultaatgericht en vind het plezierig om me in verbinding met anderen in te zetten voor een betere, inclusieve stad Amersfoort. Ik vind het belangrijk dat er een goed contact ontstaat tussen de leden en de politiek.

Als leidinggevende aan professionals in de gezondheidszorg ondersteun ik mensen en organisaties zich verder te ontwikkelen. Ik hoop dat ik deze vaardigheden ook als voorzitter kan blijven inzetten. Ik vind het een grote uitdaging om samen met de rest van het bestuur leden onze leden te informeren, te boeien, te binden en actief te betrekken. GroenLinks Amersfoort kan een mooie afdeling zijn. We hebben veel leden en wat zou het fijn zijn als we ons vanuit dit lidmaatschap en met sympathisanten meer kunnen verbinden aan de thema’s die wij allen als GroenLinks belangrijk vinden voor onze stad.