Op 17 maart 2021 zijn de landelijke verkiezingen. Dat komt al snel dichterbij en de campagne draait al op volle toeren! Zoals alles in corona tijd net even anders gaat, is ook de campagne corona-proof ingericht en zal er dus niet uitzien als de foto hierboven. We voeren online actie en verspreiden drukwerk langs de deuren. Daar hebben we jouw hulp voor nodig!

Drukwerk bezorger

De naam doet je waarschijnlijk denken aan de tijd dat je een krantenwijk had en je zakgeld kreeg, maar nu gaan we op pad in Amersfoort om het GroenLinks verhaal te vertellen. We bezorgen brieven van onder andere Jesse Klaver, gericht aan alle inwoners. We kunnen je helaas geen zakgeld bieden, maar wel de kans om andere actieve GroenLinksers te ontmoeten en mee te doen aan de grootste campagne ooit, op veilige afstand. Help je mee om in jouw wijk drukwerk te bezorgen? Meld je hier aan als drukwerk bezorger.

Online campaigner

Liever vanachter je computer actief? Help ons dan om online met zoveel mogelijk mensen in gesprek te gaan en te laten zien welke oplossingen GroenLinks aandraagt. Het is heel simpel: je wordt toegevoegd aan een Whatsapp groep met andere GroenLinksers en kan vervolgens samen via sociale media als Facebook, Twitter en Instagram aan de slag. Om zoveel mogelijk mensen te bereiken met onze boodschap hebben wij ook jou nodig. Wil jij helpen GroenLinks online zichtbaar te maken? Geef je dan op als online campaigner.