GroenLinks steunt actieweek 'Hart voor Natuur'

Deze week staat Nederland in het teken van 'Hart voor Natuur', een coalitie van bijna 30 natuur- en milieu­organisaties die zich inzetten voor de toekomst van de natuur en het landschap in Nederland. Ook in de provincie Utrecht maken de natuur- en milieu­organisaties zich in de week van 12 tot en met 19 februari sterk voor natuur. En GroenLinks is daar bij! Mari Beks, kandidaat uit Amersfoort voor de Provinciale Staten (plaats 6), doet mee aan een rondwandeling door Park Randenbroek en het Beekdal.

GroenLinks vindt dat Amersfoort zich gelukkig mag prijzen dat het Heiligenberger­beekdal een groene wig in de stad vormt en daarmee natuur de stad in brengt. De Statenfractie van GroenLinks heeft zich altijd ingespannen om het beekdal buiten de zogenaamde rode contour te plaatsen en daarbij Park Randenbroek de status van 'Landelijk Gebied 3' te geven, wat een sterker natuur- en recreatief accent geeft.

 

Manifestatie Hartekreet voor Natuur zaterdag 19 februari

Kom ook naar de manifestatie Hartekreet voor de Natuur bij Kasteel De Haar in Haarzuilens. De manifestatie is op zaterdag 19 februari van 14:00 tot 17:00 uur. Vanaf 15:00 uur start het officiële programma.

Er zijn sprekers, optredens, een open podium, kinderactiviteiten en een politiek debat. Met Jolande Sap (GroenLinks), de lijsttrekkers voor de provinciale staten verkiezingen (waaronder Mariëtte Pennarts van GroenLinks Provincie Utrecht), Ingmar Heytze (dichter) en vele anderen.

Voor een overzicht van alle activiteiten in onze provincie kun je terecht op activiteiten_Utrecht_Hart_voor_Natuur.pdf.

 

   Nieuws
Jolande Sap komt naar Utrecht!
GroenLinks heeft Hart voor Natuur
   Informatie
www.hartvoornatuur.nu
www.kiesvoorutrecht.nl