Bedankt voor je stem

Amersfoort: Bedankt!

Eén op de acht stemmers (12,3 %) heeft op GroenLinks gestemd. Dat is toch fantastisch! Vanaf 17 maart staat Amersfoort op de kaart als een GroenLinkse stad. En dat zal de stad gaan merken; een zorgzame, sociale en duurzame gemeentepolitiek.

Alle stemmers op GroenLinks: Hartelijk dank. Als u op de hoogte wilt blijven van wat we gaan doen kunt u zich aanmelden als sympathisant. Doe Mee! We zijn nog lang niet klaar. Samen gaan we zorgen voor verandering!

De smaak van de overwinning is zoet en smaakt naar méér!

Dankzij een weldoordachte campagne en de inzet van duizenden vrijwilligers, heeft GroenLinks 14 zetels weten te behalen. Zó groot waren we nog niet eerder.

Zoals gezegd, in Amersfoort was de uitslag reusachtig: 12,3% van de stemmen gingen naar GroenLinks! (dat was 3,6%....meer dan 3 keer zo groot!)

Alle vrijwilligers die zich hebben ingezet voor de campagne, door vrieskou, weer en wind…. Zonder jullie fantastische inzet was het niet gelukt. Laten we trots zijn op ons resultaat.

En nu?

Wat ons nu te doen staat is om deze belangstelling vast te houden. Maart 2018 zijn de gemeenteverkiezingen. Als we die 12,6 % weten vast te houden, dan zijn we een grote partij en kunnen we het verschil gaan maken in onze stad.

Daarom gaan we regelmatig meet-ups organiseren, waarbij we onze stemmers aan ons willen binden en onze leden en sympathisanten actief te laten meedenken met GroenLinks-Amersfoort.

Als u denkt… daar wil ik aan meedoen! Houd onze website, facebookpagina, twitter in de gaten.

Wij hebben er zin in… Wij gaan ervoor… Doe Mee!