Frans Prins
Jeanette van der Meij

Frans Prins - niet meer actief

raadslid

Lijsttrekker Kandidatenlijst Gemeenteraadsverkiezingen 2014

Sinds mei 2010 ben ik raadslid voor GroenLinks Amersfoort. Dat doe ik met veel plezier en inzet: ik houd van de soms ingewikkelde onderwerpen, de gesprekken met inwoners, het samenwerken met andere partijen, en het bereiken van resultaten. Ik ben woordvoerder financiën, verkeer, jeugdzorg en sport. Als voorzitter van de raadscommissie Begroting en Verantwoording heb ik ook een goede kijk op de meer technische raadszaken, zoals de jaarrekening, de begroting en risicomanagement.

In het dagelijks leven werk ik als docent/onderzoeker bij Onderwijskunde aan de Universiteit Utrecht. Daarnaast ben ik actief GroenLinks-lid. Ik was bijvoorbeeld afdelingsvoorzitter, maakte deel uit van de kandidatencommissie voor de Tweede Kamerverkiezingen van 2010 en was lid van het dagelijks bestuur van de landelijke werkgroep Onderwijs.

Met mijn gezin woon ik al geruime tijd in Amersfoort. Ik zie mijzelf als een idealistisch en krachtig persoon die onder hoge druk kan presteren en steeds gericht is op samenwerken.