Dillian Hos

Dillian Hos

raadslid, fractievoorzitter

Voluit kiezen voor de toekomst van onze kinderen. Voor schone lucht, duurzaam vervoer, de fiets, het groen. Daar profiteren alle Amersfoorters van.

Fractievoorzitter

Ik ben Dillian (50) en met twee van mijn drie kinderen woon ik in het Soesterkwartier. In het dagelijks leven werk ik met veel plezier als directeur van twee basisscholen in Schothorst. De afgelopen raadsperiode was ik actief als buitengewoon raadslid en sinds oktober als raadslid. Dat is een mooie en eervolle klus, waar ik graag mee doorga. Als raadslid kun je veel bereiken. Zo wordt de Leusderweg door ons initiatief veiliger voor voetganger en fietser. Daar ben ik echt trots op.

Wat ik mooi vind aan Amersfoort? Het engagement. Al die mensen die er zijn voor anderen als zij een steuntje nodig hebben. In het bijzonder denk ik dan aan alle vrijwilligers die zich hebben bekommerd om nieuwkomers.
Wat er beter kan? Ik vind dat we in onze stad voluit moeten kiezen voor de toekomst van onze kinderen. In hun ontwikkelingskansen - denk aan onderwijs en armoedebestrijding - maar ook in de omgeving waarin ze opgroeien. Ik wil me ook de komende jaren weer hard maken voor schone lucht, duurzaam vervoer, de fiets, het groen. Daar profiteren alle Amersfoorters van!

 

 

Foto: Remko Schotsman